tiistai 12. tammikuuta 2010

Ei mikään Ferrari kun Terrari!Heippa kaikki ihanat ystävät, olen täällä taas!

Mä olen ollut viime aikoina niin kiireinen Pisness-nainen, että en ole ehtinyt edes päivittää tätä päiväkirjaa! Viimeksi kirjoittaessani todellakin luulin vahingoniloisesti, että rakas mammani oli suunnitellut koulutusta Siru-siskolle. Väärin luulin! Kaikki ohjelma oli suunniteltu mua varten. Mulla on nykyään oikein lukujärjestys ja koulua on neljänä päivänä viikossa, voitteko kuvitella, äiskä luulee selvästi että mä olen joku orja tai jotain!!! Se juttu missä suoritetaan niitä härpäkkeitä, se on ihan lemppari. Äiskä puhuu aina, että se on valssia ja että äiskä ei osaa tanssia mun kaa kun meen niin lujaa. Äiskä on vaan kömpelö kuin elefantti! Mutta mä tyttö vaan juoksen, sillä olenhan Pirkanmaan nopein collie ;). Lauantai aamuisin on sitten se koulu missä pitää vaan istua ja olla hiljaa, boring! Se on yhtä tylsää kuin se että tuijottaa koko päivän ajan kun Siru vetelee hirsiä (sillä tytöllä on kyllä unta piisaa sanon mä). Viimeksi opettaja sano mulle että oon itsepäinen ja luulen tietäväni mitä mun pitää tehdä. Mutta mä tiedän! (Äiskä oli taas mun kaa erimieltä, se kun vaan hännystelee niitä opettajii). Sitten on se yksi oppiaine: syöminen. Syömisessä juostaan metsässä syömässä makkaraa. Tädit odottaa mua metsässä piilossa ja syöttää mua, niin hienoa! Siihen syömiseen liittyy jotenkin sellainen sivuaine kun puutarhaletkunpätkän kanssa juokseminen ja sekin on ihan ok, kun sittenkin syödään...

2 kommenttia:

Roksu laumoineen kirjoitti...

Ei huono yhdistelmä: kun on nopein, niin pääsee ekana ruoka-apajille! Onnea siskolle vaan ukkojahtiin ja walssin pyörteisiin.

Twilight moon kind of kiss "Terra" kirjoitti...

Taitaa kyllä olla niin, että se toi mun kavaljeeri, joka tarttee sitä onnea... ettei kompastuis jalkoihinsa joka toinen kerta ;)